15

Komentari (15)

Zenicanin
daj im papire samo nek idu. nedo Bog nikome
Eod
Neka ih vodi ko god hoce,dilaveru treba pola sezone da se upuca a dedic je kao baba postao u zadnje vreme sve u svemu nijedan nisu za pohvaliti,mogu oni biti dobri samo njima treba jaka ruka,kako god sretno im obojici gdje god da budu da ih zaobidju povrede,a čelik ce uvijek biti njihov dom.
elvirbaljic
Haha cuj postoji veliki problem, evo Tuzla City hoce da osvoji titulu, ali postoji veliki problem, ima jos zainteresovanih timova!! Tacno ovi iz gorkog neznaju kud udaraju, sreca pa ce imati najljepse dresove u federalnoj.
Heller
Tebe su baš šamarali na kajmak stanici?
elvirbaljic
Htjeli su helcoo, ali ima "veliki problem" nisu imali damu!
Heller
Dečko imaš neki veliki problem s Tuzlom i Slobodim, vjerovatno jer te raja ismijavala zbog OOOOOOO
elvirbaljic
Haha kakav krelac, druga liga budjetski sisari!
Heller
Imaš problem s Tuzlom i Slobodom, vjerovatno traume zbog ismijavanja prouzrokovanim glasom OOOOO gdje treba A. Pozdrav prijatelju rumeni
Heller
elvirbaljic
Oooo yebem te slobodo AAAA opet te yebem ja, evo O i A
DamirT
Podrinjac tisina...Dobio jucer internet pa sad nesto komentarise
elvirbaljic
Javio se jos jedan ljubitelj krmetine!
muratbey
Ja bi platio slobodi da ih vodi toliko su dobri
Disha
A nemate im sta uzeti,..sve su to klocine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.