Slobodan Jakovljević iskren: Željo je bio bolji za taj jedan gol

Zrinjski poražen na Grbavici

Slobodan Jakovljević iskren: Željo je bio bolji za taj jedan gol

E. Oštraković

Željezničar je večeras u derbiju kola ostvario minimalnu pobjedu protiv Zrinjskog rezultatom 1:0.

Zrinjski je i ovu utakmicu pokušao odigrati čvrsto pozadi te uraditi nešto iz kontri, ali ovaj put to nije urodilo plodom.

"Teška utakmica. U prvom poluvremenu nije bilo nekih šansi ni za jednu ekipu. U drugom poluvremenu smo izašli otvorenije. Primili smo gol iz neke kontre. Čudan odbijanac, lopta me je pogodila u ruku, a Krpić je natrčao i postigao gol. Sve u svemu, Željo je bio bolji za taj gol, ali imali smo i mi šanse", rekao je Jakovljević.

Prokomentarisao je i borbu sa Krpićem, kao i izmjene u sastavu.

" Krpića poznajem već dugo i dugo vodimo bitke. Fer i sportski je sve proteklo. Ne bi rekao da je bio slabiji sastav. Igrali smo četiri teške utakmice i to je uzelo neki danak. U četvrtak smo igrali 120 minuta i to nas je iscrpilo. Bilo je sedam izmjena, ali kako je tako je. Još uvijek je rana faza. Ima se još puno igrati do kraja", završio je Slobodan Jakovljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi