Slobodan Jakovljević propušta narednih desetak dana priprema

Zbog povrede

Slobodan Jakovljević propušta narednih desetak dana priprema

E. Škorić

Stoper Zrinjskog Sobodan Jakovljević povrijedio se na jednom treningu tokom priprema u Međugorju.

Jakovljević je prije dva dana na treningu zadobio manju povredu, pa jučer nije ni trenirao.

Pregledi su pokazali da se radi o parcijalnoj rupturi mišića, zbog čega će stoper Mostaraca propustiti narednih sedam do 10 dana priprema.

Jakovljević je ne samo jedan od najboljih i najvažnijih igrača Zrinjskog, nego i ponajbolji igrač Premijer lige, pa u redovima Plemića ne žele ni pomisliti na neke ozbiljne probleme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sreća u nesreći za Zrinjski je da se povreda dogodila početkom priprema. U tekućoj sezoni je odigrao 12 premijerligaških mečeva i postigao je jedan gol.

U redove bivšeg prvaka stigao je iz Radnika u ljeto 2016. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi