Slobodan Jakovljević: Strpite se i slušajte nadležne, sve prođe pa će i ovo!

Stoper Plemića za SportSport.ba

Slobodan Jakovljević: Strpite se i slušajte nadležne, sve prođe pa će i ovo!

Koronavirus je kako skoro u cijelom svijetu, tako i kod nas paralizirao i do daljnjeg odgodio sva sportska događanja. 

Košarkaško prvenstvo već je proglašeno završenim, dok rukometaši i nogometaši još sa zebnjom iščekuju hoće li se lige nastavljati. 

Kod nas svakako najpopularniji sport nogomet kao i u cijeloj Evropi je u "stand by" statusu i jedini koji može odlučiti o svemu je nažalost zloglasni COVID-19 virus. Slobodan Jakovljević, obrambeni stup HŠK Zrinjski je kao i njegove klupske kolege oslobođen kolektivnih treninga, no svi oni dobili su posebne režime koje bi trebali sprovoditi individualno. Teško je u ovakvom vremenu misliti na sport i nogomet, no Jakovljević je za SportSport.ba progovorio par riječi o svemu što se događa te kako on provodi u kojem se preporučuje ostanak unutar 4 zida.

"Da budem iskren, što se tiče mene i sviju nas koji nismo iz BiH, jako nam je teško" - govori snažni stoper Plemića i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je to što ne možemo da budemo sa svojim najbližima, vjerujem da ovako mislimo svi koji smo u ovakvoj situaciji, ali šta je tu je. U ovakvoj situaciji vrijeme koristim da radim individualno sve ono što nam je trener dao. Pokušavam da to sprovedem na najbolji način. Evo, nađe se vremena i za pogledati neki dobar film, da se pročita neka dobra knjiga i to je to. Moramo nastojati da sprovodimo mjere koje su nam određene od nadležnih organa. Svim našim navijačima, ljubiteljima nogometa u cijeloj zemlji i svim ljudima poručio bih da se strpe, jer sve je prošlo, pa će i ovo. Ja se nadam uskoro" - kazao je Slobodan Jakovljević za SportSport.ba

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi