Slobodan Starčević: Današnja utakmica nam je otvorila oči, mladi igrači nisu izdržali pritisak
Nogometaši Tuzla Cityja drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu, a protivnik je aktuelni lider na tabeli, ekipa Sarajeva.

Poraz u generaci pred nastavak prvenstva

Slobodan Starčević: Današnja utakmica nam je otvorila oči, mladi igrači nisu izdržali pritisak

E. Oštraković, foto: E. Dindić

Ekipa Tuzla Cityja poražena je u generalci pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH na stadionu Tušanj, od gradskog rivala, Slobode. Konačan rezultat bio je 1:0.

Sigurno da nakon utakmice i poraza trener Tuzla Cityja, Slobodan Starčević, nije mogao biti zadovoljan igrom svojih nogometaša.

"Možemo reći da smo nakon Ulcinja i dobrih igara došli na Tušanj i većina ovih mladih igrača i novih igrača nije izdržala ni pritisak publike, a ni pritisak premijerligaških igrača. Igrači Slobode su danas bili jako kvalitetni, razigrani i agresivni. Ovaj poraz nam je otvorio oči i mi se do utakmice sa Sarajevom moramo probuditi i pokušati od ovoga što imamo napraviti dobitnu kombinaciju kako bi odigrali, ne samo bolju utakmicu, nego kako bi uspjeli da dođemo do bodova", rekao je Slobodan Starčević.

Nogometaši Tuzla Cityja drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu, a protivnik je aktuelni lider na tabeli, ekipa Sarajeva.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ooo hinjo glavata, kad god igras protiv Sarajeva, vodio Krupu ili Tuzlu - najavljujes bodove, dok zeljescarima ide respekt, dacemo sve od sebe, sve osim poraza uspjeh bla bla bla... GLAVONJA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi