Slobodan Starčević obavio prozivku

Novo ime u redovima Banjalučana

Slobodan Starčević obavio prozivku

Trener Krupe Slobodan Starčević danas je obavio prozivku igrača i time ozvaničio početak priprema za proljetnji dio sezone u Premijer ligi BiH.

Na prvom okupljanju pojavilo se 30 igrača, uključujući i Salku Jazvina, dojučerašnjeg napadača Čapljine, kao i nekoliko fudbalera iz omladinskog pogona.

Takođe, treba napomeniti da su prozivci prisustvovali i Ajdin Redžić, Elvir Koljić i Aleksandar Vukotić koji su posljednjih mjeseci dovođeni u vezu sa mnogobrojnim klubovima iz regiona, ali i Evrope.

Starčević je istakao da je za sad klub napustio samo golman Milorad Nikolić, dok će Obren Cvijanović, Dejan Gavrić i Srđan Malinović najvjerovatnije na kaljenje u neki od prvoligaških klubova RS.

Krupa će prvi dio priprema obaviti na svom stadionu, a krajem januara otputovaće u Ohrid gdje će boraviti dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, banjalučki tim jesenji dio prvenstva završio je na četvrtoj poziciji sa 30 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi