Starčević: Očekuje nas težak meč u Tuzli

Trener Krupe pred gostovanje Slobodi

Starčević: Očekuje nas težak meč u Tuzli

Fudbaleri Krupe sutra će u Tuzli odmjeriti snage sa ekipom Slobode u okviru 18. kola Premijer lige BiH.

Banjalučani su u prvom međusobnom okršaju ove sezone slavili sa 3:0, ali trener Krupe Slobodan Starčević je svjestan da će njegov tim ovaj put imati puno teži zadatak.

"Sloboda u posljednje vrijeme igra odlično, što govore i sami rezultati. U posljednja dva mjeseca su neporaženi u prvenstvu i sigurno da su u ovom trenutku među najkvalitetnijim ekipama u Premijer ligi. Svjesni smo te činjenice, pa smo se u skladu sa tim i pripremali za sutrašnji meč, u kojem nam sigurno neće biti lako", rekao je Starčević za SportSport.ba.

"U svojim redovima imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, tu su Krpić, Veselinović, Subić, Fatić i mnogi drugi. Opasnost će prijetiti sa svih strana, a mi ćemo pokušati da ponovimo igru iz prethodnih kola i neporaženi odemo na pauzu", dodao je Starčević.

U ovom meču banjalučki strateg neće moći računati na Ljubenovića, Vukotića, Kajkuta i golmana Ilića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret u Tuzli na programu je od 13 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi