10

Komentari (10)

andi
MA ON NEMA POJMA,,definitivno ,,palte su vrhunske,dovodi pojačanja koja poželi,Rezultati ma 0 bodova,na kraju smješno je da kažemo STARCEVIČ da pripada velikim stručnjacima BIH lige..HUSIČ ZNA ŠTA RADI,dok se nauči nositi sa saradnicima koji ga rade i dovode loša pojačanja za njegove novce..AZMIRE ISPRAVNO 100%,sada samo dovedi pravog trenera o ne brini..
andi
samo pazi,da ti ne uvale JUSUFBEGOVIČA ILI ALISPAHIČA TA DVA OLOŠA ZABORAVI..
Plavi orkestar
Pa ne moze covjek da podnese da se njegov rad devalvira.Ko je gledao utakmicu a kaze da je ono danas bilo cisto je lud.
VelaHavle
Ahahahahahaah pricaju o cistoci osimovi sljedbenici
amadeus21
da hoćete ispast iz lige...
srebrenik95
Bravo nakon cetri utakmice dva trenera dobila nogu... Ovdje je gore bit trener nego u Realu
Tarik
Jesi li ti pročitao tekst? Ovaj je podnio sam ostavku. Sa obzirom na plaćanja kod Amerikanca, uslove i rezultate koje je imao, realno davno je trebao podnijeti ostavku...Bar iz moralnih razloga.
dobojan90
Eto Starcevica u Celik!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.