Mladi Amar Beganović nakon današnje pobjede

"Slobodi je mjesto u vrhu"

7

Komentari (7)

Huka sa Tušnja
Sloboda je osvojila i previše bodova sa ovako malo datih golova u 19. utakmica . Dati samo 13 golova za 1710 minuta je više nego mršavo! Sloboda ako želi biti treća mora u zimskoj pauzi dovesti najmanje dva kvalitetna napadača koji znaju zabijati golove.
ELmo Nihad Okanovic
Sloboda da ima podrsku ovoe fontane od gradonacelnika i pravih navijaca koji su prestali da dolaze zbog ove urbanizovane stoke kojih je vecina na tramalima..bilo bih price o potencijalnom vrhu. Ali Sloboda kad je najvaznije da pobjede kiksne..Neznam ni sam sta vise reci osim da vam svima zazelim sretnu novu 2019 godinu sa puno zdravlja srece i normalnog zivota. Pozz svima.
Kai Kaii
Pa eto i ovaj sad se konta ko sta kako i ko treba u vrh hahahaha
pogba69
Eto ti si Fabio Capello
Raikkonen
Pa eto ti neki nešto ka i kaii ti balavac znaš o čemu uopšte pišeš??
Raikkonen
Naravno da je f.k. Sloboda treba da bude u vrhu prije ovih nekih nižerazrednih f.k. kao Zrinjski, Brijegovi neki i ostali škart. Nadamo se da će se Sloboda da vrati u sami vrh BH fudbala
disident7
Nema Sloboda ambicije za trece mjesto ali cestitke za igru i stvarno su pruzili dosta ove sezone.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti