Na Koševu primili sedam komada, ali protiv drugog bh. premijerligaša su pokazali da znaju igrati
Foto - Sloga Doboj

Savladali Slogu

Na Koševu primili sedam komada, ali protiv drugog bh. premijerligaša su pokazali da znaju igrati

M. Šljivak

Iskra iz Danilovgrada odradila je danas još jedan pripremni meč u Bosni i Hercegovini, a protivnik je bila ekipa Sloge iz Doboja.

Crnogorski tim je prije sedam dana na Koševu deklasiran od Sarajeva sa 7:1, ali danas je protiv Sloge pokazao da je to vjerovatno bio loš dan za igrače ovog tima i upisana je pobjeda od 2:0.

Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu i Sloga je upisala još jedan poraz u pripremnim utakmicama.

Za FK Sloga su od prve minute nastupili: Đulčić, Kujundžić, Čolić, Ristić, Hasanbegović, Milanović, Bilal, Đorić, Milaković, Basrak i Stevanović.

U drugom poluvremenu su nastupili: Trako, Šaula, Dadić, Džombić, Radaković, Souza, Bastić, Janković, Žižak, Salkić i Radić.

Sloga učešće u Premijer ligi započinje gostovanjem kod Borca.

Top Komentari

Saban123
Nije vjerovatno bio los dan, nego Sarajevo je bilo premoćno
6 3
2323
A ova Sloga sa strucnjakom Curguzom ,koji im prosipa maglu nevidjenu,i njegovim pojacanjima izSport tima ce naglavacke nazad u ligu RS...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi