N/FSBiH dao zeleno svjetlo: Sloga - Velež u Doboju!
Foto: FK Sloga Meridian

Potvrdio klub

N/FSBiH dao zeleno svjetlo: Sloga - Velež u Doboju! · Zvanično

Eldar Ganibegović

Dva debitanta u Premijer ligi BiH ove sezone, Igman i Sloga, domaće utakmice igrali su na zamjenskim terenima. Igman se ranije iz Kaknja vratio u svoj Konjic, a debi pred domaćom publikom sada očekuje i dobojsku Slogu.

Sloga je svoje domaće utakmice u dosadašnjem dijelu sezone igrala u Modriči, a sada je vrijeme da i oni zaigraju na svom stadionu.

Dobojski klub je na svojoj Facebook stranici objavio da je N/FSBiH dao zeleno svjetlo za odigravanje utakmice s Veležom u Doboju.

Također, tu je i video na kojem igrači Sloge pozivaju navijače da u što većem broju dođu na prvu utakmicu Premijer lige u ovom gradu.

Naša Sloga igra na dobojskim Lukama! Ono što je do sada bila želja svih Dobojlija koji vole sport, vole fudbal i vole našu Slogu, konačno se ostvarilo.

Utakmicu protiv FK Velež Mostar igramo u nedelju na našem stadionu, našim “Lukama”. Godinama se pričalo o Premijer ligi BiH i da grad to zaslužuje, da Doboj treba da je regionalni fudbalski centar, da treba uložiti u infrastrukturu, da klub mora gore u svim segmentima…

Oglasi

Evo, dočekali smo i to, ali nema stajanja, svjesni smo da treba još mnogo toga da se uradi, izgradi, promijeni i u tom pravcu se ide. Kao što smo do sada išli korak po korak tako nastavljamo i dalje.

Za sada smo na dobrom putu i nema skretanja, prvi naredni cilj je opstanak u Premijer ligi BiH, a posle toga…", stoji u objavi FK Sloga. 

Z V A N I Č N O Naša Sloga igra na dobojskim Lukama !!! ➡️ Ono što je do sada bila želja svih dobojlija koji vole...

Posted by FK Sloga Meridian on Friday, March 31, 2023

Stadion zaista izgleda prelijepo, a utakmica protiv Veleža biti će i debi za novog trenera Sloge, Vladu Jagodića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sloga - Velež na rasporedu je u nedjelju, 2. aprila, od 15 sati. 

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02kpE577Cxv3KfRFXVeMkVPhNDrLYNi1hUSbhbCwj2mJaoMfhRcjgEv1z9BQSGe15wl&id=100063635495027[/facebook]

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
0:2 za Velez
2 1
Imal reflektora?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi