FK Velež ispunio Košute

Spektakl u Gornjem Vakufu Uskoplju

FK Velež ispunio Košute

S. Mlaćo

U Gornjem Vakufu Uskoplju danas nogometni spektakl.

Sloga je u okviru osmine finala Kupa BiH ugostila FK Velež.

Susret je upravo počeo, a tribine stadiona Košute su ispunjenje.

Velež je privukao veliku pažnju i svi se nadaju nogometnom spektaklu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovako je to izgledalo pred sami početak meča.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StarMoVe
Kaže ovaj Fighter Teroristi he he he, a ko Zapali Mostar poruši sve Džamije i pravoslavne Crkve u njemu sruši Stari Most, protjera prave Mostarce i pobi u njemu pa onda naseli ove iz uskoplja i srednje Bosne u njemu. Ko bola ko to uradi Rođeni ili došlje koji sebe nazivaju plemićima a pola ih ne zna plivat i oni koji su naučili vezali su Bundeve oko sebe da ne potonu. Vi nazivate rođene teroristima vi koji uništiste najljepši grad. Fuj smradovi.!! Fuj fuj..
13 1
Husrefbeg22
samo umjesto bundeve koristi tikve, jer je to prikladnija rijec iz bosanskoga jezika.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi