16

Komentari (16)

Convict
Sabrija Topalovic sve jasno
mido1921
Nemoj samo da nekom padne na pamet da pravi udruženje klubova. Ovako se zna ko ima para ima i vjetar u leđa. Hebo sport i nadmetanje.
Noname992
Eto vas pa bušite
Halland
Iskreno ima istine u ovim riječima gospodina Pudara,al isto tako Pudar bi mogao malo bolje raditi sa svojim golmanima ili ga zamijeniti jer lik svaku utakmicu ima dvije tri kardialne greške,Bobica ocito nije dorastao premijer ligi
Ljube1987
Gospoda iz Gabele posle vodstva 2:0 minut igre pet lezanja vise su prelezali od 54 minute do 98 aktivne igre nije bilo 10 minuta tri prekida tri gola dovidjenja u Gabelu
Samo_Realno
Ma dobro jest Sabrija navlacio za Slogu , ali brate onaj golman u GOSK-a kod onih golova ....katastrofa.
Frane
Taj panj ih je već stajao dobrano bodova, protiv Sarajeva oba gola prodao.
*p!p!t@*
Sabrija ****** s telećom glavom
Velez1922Inter1908
Sabrija nece doci do pameti dok ga neko dobro ne izdegeneci
enko
Kakva je kazna,dvije utakmice ,ciklus,do kraja prvenstva kad se opet vrate.gigovic,bandic ,topalovic.neki nagradeni listom fifa.o cemu pricamo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.