Sloga iz Ljubuškog nezaustavljiva, Stolac uvjerljiv

Druga liga FBiH - grupa Jug

Sloga iz Ljubuškog nezaustavljiva, Stolac uvjerljiv

E. Škorić

Sloga iz Ljubuškog je u Blagaju danas upisala sedmu pobjedu u osmom kolu Druge lige FBiH - Jug.

Sloga je pogocima Glavine i Puljića ostvarila trijumf na gostovanju u Blagaju, a jedini gol za domaću momčad postigao je Mazreku u 79. minuti.

Ljubušaci su sada na vrhu sa 22 boda uz omjer 7-1-0, 37 postignutih i samo sedam primljenih golova. Na drugom mjestu sa tri boda i utakmicom manje je Posušje. 

Višići su sa 2:1 bili bolji od HNK Sloga. Mrežu gostiju pogađali su Barić u 60. i Karlović u 86. minuti, dok je za goste gol dao Matišić u 80. minuti.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Stolac je pred svojim navijačima deklasirao Klis sa 5:0. Šutalo je postigao dva, a po jedan gol Raguž, Biletić i Katičić.

Ostali susreti osmog kola Druge lige FBiH - grupa Jug na programu su u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.