28

Komentari (28)

AlphaStrong
Ja ne znam zašto nema komentara od jarana nam @HamzaVojvoda kad znamo da on je čuveni vojvoda od Doboja. Šta ti misliš @BosanskaSvedska zašto je to tako? Da li je traktor ili sapun u pitanju pa nam se ne javlja.
BosanskaSvedska
Merhaba brate,ovi traktoristi me stavili sedmicu dana na blok zbog ko fol vrijedzanja nekog itd, danas se ljudi uvrijede ako se spomene traktor,svasta!
AlphaStrong
Merhaba brate. I eto ti naše demokratije. Pa ako se oni tako osjećaju, ko im je kriv. Izgleda da ih istina pogađa i boli. Ali samo jako brate. A jel ti poznat ovaj zvuk: brm brm brm brm brm? Meni nešto vuče na paljenje traktora.
omer
Da li je Velez zaista ostecen za nedosudjen penal u sestoj minuti? Zasto neko ne kaze nesto o tome? A da je bila slicna situacija na suprotnoj strani, nema nikakve sumnje da bi arbitar jedva docekao da pokaze na bijelu tacku. To se za Slogu, a narocito Borac uvijek sudi.
Roodjeniiiiii
Vidi druze, diskutabilna situacija, ali mislim da nije bio penal. Nekako je lahko pao. A imao je Haskica samog mogla se dodat lopta. Nek nije svirao, bilo bi da nam natežu...
miroljub.petrovic
Mjesec i po dana na pripremama i za 90+ minuta bez ijedne akcije,o prilikama da ne pricam. Teren daleko od idealnog,ali se igralo i na mnogo losijim
velez mo
Nemoguce je bilo ista uraditi na ovom terenu,bod dobar.
*p!p!t@*
Kakav je teren u Modriči Vico yebem ti najmilije
Drakula
Smijesno. Izgovora nikad dosta za losu igru,pa umazad par godina svi su igrali na ovakvim stadionima.
velez mo
Drakula vi ste od ove Sloge 3 komada primili,i jos ste 3 trebali,niste se sa loptom sastali
Drakula
Pa sta jesam ja mozda napisao Sarajevo bolje odigralo? Vazdan izgovori neki a do jucer ste i vi i mi igrali na istim terenima. Smijesno
velez mo
Nemoze se drakula igrati na ovom terenu,Klaf ide prema Evropskom fudbalu,priprema i tehnicki i takticki i onda dodes na ovaj teren gdje se pas nemoze svezati.Jesmo igrali smo svi na ovim terenima pa smo zato i bili gdje smo bili.
Ibrahimbeg
Velež je oštećen, ovi Vicini klubovi mogu igrati samo uz podršku sudija.. Sve se štima Borcu, ali neće Borac osvojiti ligu.
zgembo.popuslic
@velez mo pa sta ih je pripremo ko da ce igrat na Old Trafordu a zna da ce igrat u Modrici
Ahdhsuab
mooraa
Jao terena majko, pa ovaj rs tzv. je bruka u svakom smislu.
user1613662710
Velez katastrofa
vence
Teren katastrofa..kao da su tek krompir povadili..dva pasa se nisu mogla sastaviti
user1613662710
Igralo je se i na gorim terenima,al ova igra je sramota
user1588184310
Admine seljacibo jesi vidijo terena nemoj gluposti da pricas Sloga najbolja ekipa na Domacem terenu
PRESEDAN
Ma kako za Boga,zar ne dobiše Shakhtar?
plemic
Ham0
Dobro pordjose lazni mostarci
mooraa
Opet ti se pisam u ime hamooo
Roodjeniiiiii
Hamo ti si pravi vidi se, ebli ti mostari najmilije
ivankotari292
izbacit ove seljacke ekipe iz lige sa ovakvim terenima
Rus
Nije ovo njihov teren. Kod njih je trenutno pijesak.
Rus
Nije ovo njihov teren. Kod njih je trenutno pijesak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.