Nevjerovatan promašaj Mersudina Ahmetovića

Sarajevo je moglo povesti protiv Sloge

Nevjerovatan promašaj Mersudina Ahmetovića

Haris Zilić

U toku je drugi duel 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U Modriči igraju Sloga Doboj i Sarajevo.

Gosti su dobro otvorili susret i imali su veliku prilku u devetoj minuti.

Ahmetović je nakon jednog sjajnog proigravanja izašao sam pred golmana Sloge Đulčića, ali šutirao je preko gola iz izgledne situacije.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni napadač Sarajeva ovakve šanse skoro uvijek posprema u mrežu, međutim u Modriči je večeras bio dekoncetrisan u završnici možda je ovako lošoj završnici kumovao i loš teren.

Nakon toga Sarajevo je imalo još jednu priliku preko Mustafića, odbranio je njegov udarac Đulčić, na semaforu još uvijek 0:0.

Top Komentari

SarajFK
Nevjerovatno bi bilo da je pogodio. Vjerovatno bi bio kaznjen sa 3 mjesecne plate zbog toga. ZAMISLITE KAKO BI MOZZART NAEBAO DA JE AHMETOVIC OVDJE POSTIGAO GOL! Pa starleta mirvic bi dobio otkaz od gazde kerojeda!
1 5
Husrefbeg22
Ahmetovic pod hitno u penziju. Vec 2-3 godine samo gledamo njegove promasaje i jedan do dva gola godisnje. Da zabijes direk u sesnaestercu vise bi se lopti odbilo u gol protivnika.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi