Sloga Simin Han dovela novo pojačanje iz Malezije
Foto: fkslogasiminhan.ba

Vukmirović stigao u Slogu

Sloga Simin Han dovela novo pojačanje iz Malezije

Endin Čaušević

Sloga Simin Han se marljivo sprema za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Klub iz Simin Hana je već doveo tri nova pojačanja, a danas je zvanično predstavljeno i četvrto pojačanje bh. prvoligaša. Ugovor sa Slogom danas je potpisao Stefan Vukmirović koji je prošlu sezonu proveo u malezijskom Kauntanu.

Ovaj 25-godišnji ofanzivni vezni igrač je sa dosta uspjeha nastupa u Srbiji gdje je nosio dres Borca iz Čačka, te Slobode iz Užica. Prošle godine je odlučio da ide u Maleziju, ali se nije dugo zadržao u ekipu Kauntana.

Vukmirović je danas sa Slogom iz Simin Hana potpisao dvogodišnji ugovor, te se očekuje od njega da bude veliko pojačanje u novoj sezoni u kojoj Sloga ima zaista velike ambicije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi