Muris Pirić novo pojačanje Sloge Simin Han

Sloga se pojačava

Muris Pirić novo pojačanje Sloge Simin Han

Samir Mlaćo

Drugo pojačanje FK Sloga Simin Han za narednu sezonu Prve lige Federacije BiH je 23-godišnji Muris Pirić.

Pirić u Slogu dolazi iz redova banovićke Budućnosti s kojom nije izborio opstanak u ligi, a prije toga je nosio dres Zvijezde iz Gradačca, Jedinstva iz Bihaća, te RNK Split.

U sezoni koja je nedavno završena Pirić je upisao 23 nastupa u ligi te dodao četiri pogotka, a nastupa u veznom redu.

Pirić je sa Slogom potpisao trogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja,a  prije njega je u ovaj klub stigao Milan Muminović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tu sigurno neće biti kraj pojačanjima tima koji je nedavno preuzeo Darko Vojvodić, a koji će sigurno biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi