Sloga uz Zrinjski

BIBL bogatija za dva nova kluba

Sloga uz Zrinjski

Balkanska košarkaška liga, nakon što se za učešće i ove sezone prijavio Zrinjski (kao prvi klub iz BiH), od ove će sezone biti bogatija za još jedan klub iz Srbije a to je uz OKK Beograd (kao stari član) i KK Sloga.

U košarkašku ligu, koju čine klubovi iz Bugarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije, ove sezone su tako ušla još dva kluba nakon što je Upravni odbor KSS dao zeleno svjetlo za učešće Beograđana i Kraljevčana. Ovo je sada veći broj timova u Balkanskoj ligi tako da će se i propozicije mijenjati. Do sada su klubovi bili smješteni u dvije grupe (po 5 timova), ali ono što je najinteresantnije u cijeloj ovoj priči je to da liga snosi sve troškove putovanja, smještaja i organizacije domaćih utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.