Slovaci Srbiji oteli igrača, igraće protiv Zmajeva

Slovaci se pojačavaju

Slovaci Srbiji oteli igrača, igraće protiv Zmajeva

Midhat Šljivak

Reprezentacija Slovačke će u duele sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine koji se igraju u septembru ući jača za bivšeg reprezentativca Srbije i člana Slovana iz Bratislave Marka Milinkovića.

Ovaj 25-godišnji fudbaler igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i najbolji je igrač prvaka Slovačke Slovana iz Bratislave. Njegove odlične igre nisu prošle nezapaženo od ljudi iz slovačkog saveza, te je pokrenuta procedura dobijanja pasoša za Milinkovića.

Očekuje se da Milinković već tokom ljeta dobije slovački pasoš, a zvaničan debi u dresu Slovaka bi imao u duelu protiv Bosne i Hercegovine šestog septembra u Zenici.

Milinković je odigrao šest utakmica i dresu mlade reprezentacije Srbije, a imao je i jedan nastup za A selekciju u duelu protiv Južne Afrike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.