Slučaj Bandalovski dobija veliki obrt

Idi mi, dođi mi

Slučaj Bandalovski dobija veliki obrt

D. Vejo

Ivan Bandalovski ponovo bi mogao zakucati na vrata Partizana.

Ovu informaciju prenose srbijanski mediji, koji navode to da bi Bugarin uskoro trebao postati novi-stari član crno-bijelih. 

Nije ni tri mjeseca prošlo od kada je napustio Humsku, a već se vraća. Njegove nesuglasice sa Ivanom Tomićem stamenog štopera "otjerale" su iz Partizana pa je tako on odlučio da potraži novu sredinu. 

Međutim, nakon što se povrijedio Miroslav Vulićević, crno-bijeli očajnički traže rješenje na poziciji desnog beka. A da li će se ove špekulacije ispostaviti kao tačne, biti će poznato kroz nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi