Slučaj oko Firmina: Klopp nije poslušao navijače

Brazilac prošao nekažnjeno

Slučaj oko Firmina: Klopp nije poslušao navijače

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Roberto Firmino jučer se našao u centru pažnje engleske javnosti jer je kažnjen zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Firmino je malo pretjerao prilikom proslave Božića, a u ranim jutarnjim satima jučer je žestoko kažnjen od policije zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Navijači Liverpoola bili su bijesni zbog ovoga jer njihov klub večeras igra meč protiv Stokea.

Navijači Redsa tražili su od Jurgena Kloppa da kazni brazilskog fudbalera, te da on ne bude u konkurenciji za današnji meč. Ipak, njemački stručnjak nije poslušao navijače i Firmina je uvrstio u prvi sastav za meč sa Stokeom.

Ovaj potez se sigurno neće svidjeti navijačima Liverpoola, ali je Klopp još jednom pokazao da ne sluša nikoga, te da sam donosi svoje odluke.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti