Hart bira između dva kluba
Foto: EPA

Liverpool ili Chelsea?

Hart bira između dva kluba

Midhat Šljivak

Golman engleske reprezentacije Joe Hart vratit će se u Premiership.

Ovaj 29-godišnji čuvar mreže trenutno je na pozajmici iz Manchester Cityja u italijanskom Torinu, ali izvjesno je da ćemo ga uskoro ponovo gledati u Premier ligi.

Dva tima vode veliku borbu za njegov potpis. To su Chelsea i Liverpool, koji su već spremili ponude za sjajnog golmana.

Chelsea Harta vidi kao idealnu zamjenu za Thibauta Courtoisa, koji će vjerovatno pojačati madridski Real, dok bi među stativima Redsa zamijenio dvojac Mignolet-Karius, koji ove sezone ne blista.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, na kraju će o njegovoj sudbini odlučivati City. Ugovor s ovim klubom ga veže do 2019. godine i oni će se mnogo pitati u potencijalnim transferima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi