Slučajnost ili ne: Pique u ulozi Barcinog agenta za nova pojačanja?

Sastali se u New Yorku

Slučajnost ili ne: Pique u ulozi Barcinog agenta za nova pojačanja?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone, Gerard Pique, nalazi se u New Yorku gdje sa svojom porodicom uživa u novogodišnjim praznicima.

Pique je sinoć pratio meč Knicksa i 76ersa u Madison Square Gardenu, no jedan detalj mnogima je "zapao za oko". Naime, Pique nije bio jedini poznati fudbaler koji je pratio s tribina ovaj meč jer je u dvorani bio i napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann.

To je dodatno pojačalo špekulacije da će francuski napadač u januaru pojačati Barcelonu, a navodno, Pique je bio sinoć u ulozi pregovarača za nova pojačanja. Kako prenose španski mediji Pique i Griezmann su razgovarali nakon utakmice, a još uvijek nije bilo poznato šta je bila glavna tema tog razgovora.

Barcelona je spremna pokušati dovesti Griezmanna već u januaru, no u tom slučaju će morati platiti otkupnu klauzulu od 200 miliona eura. Ipak, izglednije je da će se to desiti na kraju sezone jer će Barca onda moći dovesti francuskog napadača za 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije