Ne može bizarnije: Twitter izbrisao Suarezovu objavu

Iako je on na svim fotografijama

Ne može bizarnije: Twitter izbrisao Suarezovu objavu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u subotu su savladali Real Madrid (3:0) na Santiago Bernabeu u posljednjem ovogodišnjem El Clasicu.

Katalonski klub je lakše od očekivanog upisao tri boda na gostovanju kod ljutog rivala i tako se učvrstio na prvom mjestu La Lige. Prvi gol za Barcelonu postigao je Luis Suarez nakon sjajne asistencije Sergi Roberta.

Za urugvajskog napadača ovo je bio 400. gol u profesionalnoj karijeri. Suarez je u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao za Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, te reprezentaciju Urugvaja.

Suarez je ovaj jubilej želio proslaviti objavom na društvenim mrežama, ali na iznenađenje mnogih Twitter je obrisao njegovu fotografiju. Navodno, zbog kršenja prava fotografa iako je taj razlog ironičan jer se na svim fotografijama nalazi upravo Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi