Službeno: Belhadj u Al Saadu

Katarski klub potvrdio

Službeno: Belhadj u Al Saadu

Katarski Al Saad je na svojoj oficijeloj stranici objavio kako je dogovorio sve uvijete oko potpisivanja ugovora sa 28-godšinjim defanzivcem Portsmoutha, Nadirom Belhadjom.

Nakon ispadanja Portsmoutha iz engleske Premier lige, bilo je sigurno da će Belhadj napustii klub. Na veliko iznenađenje, alžirski reprezentativac je prihvatio ponudu katarskog šampiona i pored mnogobrojnih ponuda europskih klubova.

''Belhadj će biti stvarno veliko pojačanje za nas. Već duže vrijeme ga želimo u svojim redovima i napokon smo taj posao završili.'', rekao je Jassim Al Rumaihi, generalni sekretar Al Saada za oficijelni sajt kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.