Službeno: Bocchetti pojačao Rubin

Službeno: Bocchetti pojačao Rubin

Edmir Škorić

Italijanski reprezentativac i bivši član Genoe, Salvatore Bocchetti potpisao je ugovor na tri i pol godine sa ruskim Rubinom iz Kazana.

Potvrda transfera stigla je i na službenoj internet stranici ruskog kluba.

"Italijanski odbrambeni igrač Salvatore Bocchetti službeno je postao član našeg kluba. Bivši igrač Genoe popisao je ugovor na tri i pol godine", saopštili su iz Rubina.

Iz klubova nisu željeli otkrivati finanijske dealje, ali ruski mediji tvrde da je Genoa od transfera zaradila 15 miliona eura.

Osim Bocchettija, Rubin je ranije angažovao Carlosa Eduarda, Giedriusa Arlauskisa, Aleksej Medvedeva i Obafemi Martinsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.