Službeno: Crespo se vratio u Parmu

Poslije deset godina

Službeno: Crespo se vratio u Parmu

Edmir Škorić

Hernan Crespo (34) napustio je Genou i vratio se u Parmu, što je potvrđeno i na službenim internet stranicama novog kluba argentinskog napadača.

Hernan Crespo dres Parme nosio je već četiri godine i to u razdoblju od 1996. do 2000. godine, a nakon deset godina Argetninac se vratio u Parmu.

"Nemam riječi kojim bih opisao svoju sreću. Jednostavno, ne mogu da vjerujem da sam se vratio. Biti ponovo ovdje je neopisiv osjećaj", riječi su Crespa koji je ove sezone nosio dres Genoe i postigao pet golova.

Crespo se nada nastupu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, iako zna da trenutno nije u planovima selektora Diego Maradone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.