Službeno: Dva defanzivca Želje produžila ugovor
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Čeka se još Srđan Stanić

Službeno: Dva defanzivca Želje produžila ugovor

Fudbaleri Željezničara, Siniša Stevanović i Jadranko Bogičević, potpisali su nove ugovore sa FK Željezničar. Siniša je potpisao jednoipogodišnji, a Jadranko jednogodišnji ugovor.

Siniša Stevanović je na Grbavicu stigao iz Novog Pazara u januaru 2016. godine. Za naš tim je odigrao 64 utakmice, a u ovoj sezoni je igrao na 19 susreta. Siniša je potpisao ugovor do kraja naredne sezone, a ističe da su pregovori bili korektni i da se raduje novom ugovoru.

"Drago mi je da ostajem u najvećem klubu u BiH. Kratko i jasno, nastavljamo gdje smo stali", kazao je Siniša Stevanović nakon potpisa novog ugovora za zvaničnu internet-stranu kluba s Grbavice.

Iskusni defanzivac, Jadranko Bogičević, za Plave je igrao u dva mandata. U prvom je osvojio tri titule prvaka BiH sa Željom, te dva Kupa, a na Grbavicu se vratio početkom 2016. godine. Ukupno je u našem dresu odigrao 157 utakmica, a postigao je i deset golova. Novi ugovor je potpisan na godinu dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od igrača kojima je istekao ugovor, čeka se još šta će odlučiti Srđan Stanić, sa kojim klub također želi nastaviti saradnju

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi