Službeno: Felipe posuđen Fiorentini

Viole pojačale zadnji red

Službeno: Felipe posuđen Fiorentini

Edmir Škorić

Dias Felipe službeno je danas novi član Fiorentine. Udineseov defanzivac u dresu Viola igrat će do kraja sezone, a postoji mogućnost i da bude kupljen.

25-godišnji odbrambeni igrač Udinesea provest će drugi dio sezone na posudbi u Fiorentini, uz mogućnost kupovine na kraju.

Felipe predstavlja važno pojačanje za klub iz Firenze u susretima osmine finala Lige prvaka, a medijima će biti predstaviti u ponedjeljak.

Brazilac ima iskustva u Ligi prvaka, budući da je s Udineseom igrao u 2005/06. godini, tada je čak zabio i pogodak protiv Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.