Službeno: Hamšik u Napoliju do 2018. godine

Produžen ugovor

Službeno: Hamšik u Napoliju do 2018. godine

Adnan Beganović

Slovački reprezentativni veznjak Marek Hamšik produžio je ugovor s Napolijem do ljeta 2018. godine.

"Upravo sam produžio ugovor sa Napolijem do 2018. godine i jako sam sretan", na svom Twitter profilu napisao je Hamšik, dok je predsjednik kluba Aurelio De Laurentis poručio:

"Ovo je savršen brak sa Hamšikom. On je prije svega sjajan čovjek, veliki profesionalac i fenomenalan igrač koji poštuje Napolijev dres. To je dres koji sretno i ponosno nosi".

Podsjetimo, Hamšik je u Napoli stigao 2007. godine iz Brescije, a u prošloj sezoni u Seriji A je odigrao maksimalnih 38 utakmica i pritom je upisao 11 golova i 18 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije