Službeno: Jardim ostaje u Monacu do 2020. godine

Portugalski stručnjak ostaje u Kneževini

Službeno: Jardim ostaje u Monacu do 2020. godine

D. Rakanović

Francuski prvak Monaco produžio je ugovor  sa svojim trenerom, portugalskim stručnjakom Leonardom Jardimom do ljeta 2020. godine. 

Jardim je u Kneževinu stigao 2014. godine i ove sezone je nakon 17 godina klub iz Kneževine osvojio titulu prvaka. 

“Povjerenje koje mi je klub iskazao je uvijek bilo esencijalno za mene. Osjećam se kao da sam dio Monaca. Zato sam sretan što ću nastaviti rad u ovom klubu i okruženju. Posljednje tri sezone bile su naprosto nevjerojatne za mene, pa i za igrače. Želim da nastavimo rasti kao klub i da ćemo imati istu strast kao i na početku”, rekao je Jardim.

Navodno je portuglaski stručnjak imao bogatu ponudu iz Pekinga, ali od transfera u Kinu neće biti ništa i ovaj 42-godišnji stručnjak nastaviće trenirati klub s kojim je ove sezone igrao polufinale Lige prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi