Službeno: Nedim Hadžić produžio ugovor sa Sarajevom

U bordo klubu do ljeta 2019. godine

Službeno: Nedim Hadžić produžio ugovor sa Sarajevom

E. Čaušević

Mladi napadač Sarajeva, Nedim Hadžić, danas je zvanično produžio ugovor sa klubom s Koševa.

Najbolji strijelac juniorske Premijer lige Bosne i Hercegovine danas je zvanično potpisao novi ugovor sa Sarajevom do ljeta 2019. godine. Ovu informaciju potvrdili su nam iz bordo kluba.

Hadžić će se prvom timu Sarajeva priključiti u nastavku priprema za novu sezonu, te će biti u konkurenciji već za evropske utakmice bordo kluba. Ovaj 18-godišnji napadač briljirao u omladinskim kategorijama Sarajeva u kojima je ubjedljivo najbolji strijelac u bh. takmičenjima.

U prethodnim sedmicama dosta se govorilo da bi Hadžić mogao napustiti Sarajeva, a pisalo se da bi on svoju karijeru mogao nastaviti u italijanskom Crotoneu što je prenio i Sky Sports. No, čini se da je budućnost ovog mladog igrača u Sarajevu što je potvrđeno potpisom novog ugovora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije