Službeno: Ognjen Vranješ potpisao za Alaniju Vladikavkaz

Bh. reprezentativac potvrdio za SportSport.ba

Službeno: Ognjen Vranješ potpisao za Alaniju Vladikavkaz

A. Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac Ognjen Vranješ od prije nekoliko trenutaka novi je igrač Alanije Vladikavkaz.

Stoper našeg nacionalnog tima Ognjen Vranješ napustio je redove Krasnodara i potpisao je ugovor sa Alanijom Vladikavkaz, trenutno petnaestoplasiranom momčadi ruskog prvenstva, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sam Vranješ.

"Potpisao sam za Alaniju", kratko nas je SMS-om obavijesio stoper našeg nacionalnog tima.

Podsjetimo, Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banja Luke, odakle odlazi u Crvenu zvezdu. Nakon Zvezde fudbalski put ga vodi u Napredak, pa zatim u Sheriff, da bi u posljednje dvije godine nosio dres Krasnodara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.