Službeno: Repuh više nije trener FK Sarajevo!

Potvrdili iz Titove 38/b

Službeno: Repuh više nije trener FK Sarajevo!

Senad Repuh više nije trener FK Sarajevo. 

Na zvaničnoj stranici FK Sarajevo je objavljeno da je klub službeno postigao dogovor sa 44-godišnjim Repuhom o sporazumnom raskidu saradnje. 

"Rezultati kluba u proteklim sedmicama bili su razočaravajući, te je promjena na poziciji šefa stručnog štaba bila neminovna, kako bi klub izašao iz rezultatske krize", saopštili su iz Titove 38/b. 

Repuh je obnašao dužnost trenera FK Sarajevo od utakmice 2. kola, te je ostvario učinak od jedne pobjede, jednog neriješenog rezultata i dva poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu bordo klub gostovati će Borcu u Banjoj Luci i ime novog trenera, kao i sastav stručnog štaba Sarajevo će predstaviti u toku sedmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi