Švrakić vodio trening Sarajeva?

A gdje je Repuh?

Švrakić vodio trening Sarajeva?

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva proteklog vikenda poraženi su na Koševu od Željezničara (0:1) u 112. vječitom derbiju u okviru petog kola Premijer lige BiH.

Bordo klub se nalazi u velikoj krizi na početku nove sezone jer je ovo bio već treći poraz Sarajeva na Koševu, ali sigurno da je poraz od Želje za svih najbolniji. Prije nekoliko sedmica klupu Sarajeva napustio je Mehmed Janjoš, a za novog šefa stručnog štaba izabran je Senad Repuh.

Međutim, nakon nastavka rezultatske krize čini se da se ni Repuh neće dugo zadržati na klupi kluba s Koševa. Danas, prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, Repuh nije vodio trening Sarajeva.

Kako neslužbeno saznajemo on je danas obavio razgovore sa čelnicima kluba, te je dogovoren raskid saradnje, a iz Titove 38 se očekuje potvrda ove informacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbliži klupi Sarajeva je Thomas Brdarić sa kojim je čelnik kluba Valentin Ilievski noć prije derbija navodno razgovarao o preuzimanju trenerske palice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi