Službeno: Šerbečić potpisao za Rosenborg

Iskorak u karijeri za mladog defanzivca

Službeno: Šerbečić potpisao za Rosenborg

Besim Šerbečić će, kao što se i najavljivalo, svoju karijeru nastaviti u Norveškoj.

Ovaj novopečeni član "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine je večeras i zvanično potpisao ugovor sa tamošnjim velikanim Rosenborgom, a ovom klubu se obavezao na četverogodišnju vjernost.

Budući da je 19-godišnji Šerbečić imao važeći ugovor sa Radnikom, bijeljinski premijerligaš će od ovog transfera ostvariti i određenu naknadu, ali iznos ostaje u domenu poslovne tajne.

"Šerbečiću se zahvaljujemo na vrhunskom odnosu prema navijačima, saigračima, klubu i svojim obavezama. Bilo je zadovoljstvo imati ga u klubu", napisali su, između ostalog, iz Radnika i pritom poželjeli mladom Šerbečiću sreću u nastavku karijere.

Podsjećamo, još jedan igrač iz Premijer lige BiH je ove zime preselio u Norvešku. Riječ je o Ameru Ordagiću, novom članu Branna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi