Službeno: Srđan Grahovac u Astani

Potvrđen transfer

Službeno: Srđan Grahovac u Astani

Povremeni bh. reprezentativac Srđan Grahovac kompletirao je transfer u redove Astane.

Kako je jučer potvrđeno na zvaničnoj klupskoj stranici, Grahovac je Astani posuđen na godinu dana nakon čega će aktuelni kazahstanski šampion imati mogućnost da otkupi njegov ugovor po unaprijed dogovorenim uslovima.

Astana je dovođenje Grahovca potvrdila i na svojoj zvaničnoj stranici, a ovaj 24-godišnji Banjalučanin je u svom novom klubu zadužio broj osam. 

Grahovac se tako u Astani pridružio još jednom povremenom Zmaju, tačnije Marinu Aničiću koji već neko vrijeme nastupa u redovima ovog kluba. 

Podsjetimo, Grahovac je za Rapid nastupao od 2014. godine kada je stigao iz Borca i u međuvremenu je za bečki klub odigrao 86 zvaničnih utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi