Službeno: Zmajići na Grbavici protiv Norveške i Švicarske

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Službeno: Zmajići na Grbavici protiv Norveške i Švicarske

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrat će još tri susreta, od čega dva na domaćem terenu.

Izabranike Darka Nestorovića očekuju dueli sa Norvveškom, Švicarskom i Engleskom, s tim što će Norveškoj i Švicarskoj biti domaćini i to na stadionu Grbavica.

Već ranije se najavljivalo da će Grbavica ugostiti mladu reprezentaciju, no sada je to i potvrđeno.

"Prijavili smo u UEFA-u da obje domaće utakmice igramo na Grbavici. Željeli smo pomjeriti datum odigravanja susreta sa Švicarskom, no oni nisu pristali, pa će se i taj, a i susret seniorske reprezentacije sa Estonijom odigrati 6. spetembra s tim što će na Grbavici biti u dnevnom terminu. Dobro je što se reprezentativni fudbal vraća na Grbavici. Čelnici Željezničara su uradili mnogo dobrih stvari na inrastrukturi i zaslužuju pohvale, a i mi im se na ovaj način želimo odužiti", izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH, Jasmin Baković, za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi