Smail Prevljak je i više nego zadovoljan nakon novog gola i pobjede

Presudio svojim golom

Smail Prevljak je i više nego zadovoljan nakon novog gola i pobjede

Edmir Škorić

Smail Prevljak bio je junak u pobjedi bh. reprezentacije nad Rumunijom (1:0) u drugom meču nove sezone Lige nacija.

Prevljak je ušao na poluvremenu, a u 69. minuti je jednu odbijenu loptu spremio u mrežu i donio nam važna tri boda pred gostovanje u Podgorici.

"Nije bila laka utakmica, dali smo svoj maksimum i mislim da su to navijači vidjeli", rekao je kratko Prevljak.

"Neće biti lagana utakmica. Malo smo gledali kada su igrali protiv Rumunije. Vidjeli smo da su i oni jaki, ali imamo šansi jer sad imamo malo više samopouzdanja", dodao je.

Top Komentari

BHparola
Ovaj je opasan, dugo nisam vidijo napadaca da se tako bori za loptu, bravo, demirovic je slican ali nije kao prevljak, mislio sam da je demirovic bolji u tome ali nije tako ali i demirovic je slican, to je jedino sto mi kod dzeke smeta, sto nema pritiska a to je skroz vazno jer protivnik brzo grijesi tako
3 0
SeoRusilac
Čestitam Smajo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi