Smajić: Uradit ćemo sve da vratimo povjerenje navijača

Nezadovoljstvo na Tušnju je danas kulminiralo

Smajić: Uradit ćemo sve da vratimo povjerenje navijača

E. Škorić

Na Tušnju su danas viđene nemile scene, pošto su po završetku utakmice navijači Slobode utrčali u teren kako bi se obračunali sa igračima.

Nezadovoljni partijom svojih ljubimaca, uzeli su pravdu u svoje ruke, a na kraju su nekoliko minuta 'pregovarali' sa kapitenom Pericom Ivetićem i mladim napadačem Edisom Smajićem.

Srećom, sve se završilo na jedan korektan način, navijači su se povukli, a igrači obećali da će nastaviti da daju sve od sebe u narednim utakmicama.

"Razumijem navijače, oni su stalno uz nas i bodre nas, njima je svakako u interesu da naša Sloboda bude bolja. Žao mi je što smo ih danas razočarali, u pravu si, mi nismo igrali onako kako bi trebalo da igramo i kako želimo, ali obećavam im da ćemo u svakoj narednoj utakmici ostaviti srce na terenu i da ćemo uraditi sve da vratimo njihovo povjerenje", kazao je Smajić za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo razgovore s njima iza gola, na atletskoj stazi, ali sve se dobro završilo. Oni traže da se poboljšamo, da počnemo pobjeđivati i treba da poštujemo njihovo mišljenje kada kažu da je ovo bilo katastrofa. Jeste, katastrofa je, zato ćemo već sutra raditi na poboljšanju i igre i rezultata. Izvinjavam im se u svoje ime i obećavam da ću učiniti sve da se ovakve stvari više ne ponavljaju".

Sada slijedi reprezentativna pauza, a onda Sloboda gostuje Radniku i to će biti prilika da se igrači oduže navijačima za današnju lošu partiju protiv Širokog, koji je slavio s 1:0.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti