Pogledajte žestok 'okršaj' Ivetića i nezadovoljnih navijača Slobode

Burno nakon meča na Tušnju

Pogledajte žestok 'okršaj' Ivetića i nezadovoljnih navijača Slobode

Fudbaleri Slobode danas su doživjeli novi poraz na domaćem terenu, a bolja od Tuzlaka bila je ekipa Širokog Brijega koja je slavila sa 1:0. 

Nakon utakmice navijači Slobode su bili vrlo nezadovoljni pa su odlučili ući na teren kako bi se obračunali sa igračima.

U centru pažnje bio je iskusni kapiten Perica Ivetić koji je u jednom trenutku ušao među nezadovoljnu grupu navijača kako bi razmijenili par riječi.

Iako se činilo da je sukob u tom trenutku neizbježan, srećom sve se završilo samo na verbalnom okršaju. Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ELmo Nihad Okanovic
Iz Tuzle sam i ove navijace treba u kavez..otkako je preuzeo vodju navijaca da mu ne spominjem ime..kao da ih uhvatila groznica i sramota sta rade..zelim da uputim preko portala izvinjenje kao gradjanin Tuzle svim igracima i upravi Sirokog. Od danas vise nisam navijac Slobode kakav krkanluk priredjuju. Iznad stadiona odma zivim i naprosto nemogu vjerovat ko je u "na tribini koji se smatraju fukarama kao najboljim" Danas su dokazali da su sramota grada i FK Slobode. Opsovao bih ali necu da spadam na taj nivo. Samo mogu reci izvinite i sretno u daljem takmicenju. Uvijek nam sudija kriv pa dokle vise..ebes fukarastinju od danas navijam za Tz City. Pozz svima sa tusnja.
50 15
hr hb
ajmo mocni sportsport.ba napisite i da je napadnuta uprava Sirokog Brijega na stadionu ili morate sutit o tome
40 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi