Smajić: Zasluženo smo slavili protiv Viteza

Fudbaler Olimpica nakon pobjede

Smajić: Zasluženo smo slavili protiv Viteza

Olimpic je u 17. kolu Premijer lige BiH na domaćem terenu savladao Vitez, a konačan rezultat susreta nakon 90 minuta igre glasio je 2:0. 

Izabranici Mirze Varešanovića znatno su popravili igru u odnosu na duel sa Željezničarom, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i ofanzivac Sulejman Smajić.

"Utakmica je bila jako teška, ali na svu sreću uspjeli smo slaviti i smatram da je pobjeda zaslužena. Jako mi je drago što smo popravili igru, tako da vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva biti mnogo bolji. ", kazao je Smajić, koji se tokom razgovora osvrnuo i na Kup BiH.

"Olimpic ima pozitivan rezultat iz prve utakmice, ali i kvalitet da se plasira u naredni krug takmičenja. Sada je cilj da se plasiramo u polufinale, a onda ćemo vidjeti šta će biti dalje. Velike su nam ambicije i borit ćemo se do kraja", poručio je Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukove s Otoke u narednom kolu Premijer lige BiH očekuje gostovanje na Tušnju kod Slobode.

"Mi u Tuzli nemamo šta izgubiti i idemo da se nadigravamo. Sloboda je dolaskom novih igrača i trenera Musemića popravila igru u odnosu na prvi dio sezone, tako da će publika sigurno moći uživati u dobroj utakmici. Najbitnije je da pobijedi bolji, a ja se nadam da će to bili Olimpic", završio je Smajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.