Smajlović ponovo na klupi Orašja

Zamjena za Neretljaka

Smajlović ponovo na klupi Orašja

Na klupi federalnog prvoligaša Orašja od naredne sezone bi trebao biti Samir Smajlović.

Nakon što je ovaj klub proteklu sezonu u Prvoj ligi FBiH okončao na 5. poziciji, dosadašnji trener Mato Neretljak je odlučio dignuti sidro, a njega će na kormilu naslijediti Samir Smajlović.

Radi se o 44-godišnjem stručnjaku koji je popularne 'Labudove sa Save' imao priliku voditi i prošle godine, a pod njegovovim vodstvom fudbaleri Orašja bi sa pripremama trebali startati u petak. 

Orašje je u narednu sezonu ući s nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Klub je napustilo već nekoliko igrača, dok se pojačanja očekuju u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi