Dvojac koji je ispisao historiju Wolfsburgai Bundeslige

Smrtonosni tandem za koji Magath nikad prije nije čuo

14

Komentari (14)

Mirzet007
Njegov bi se utjecaj pokazao integralnim. Naštimao je čak 20 golova, a njegov rekord će šest godina kasnije srušiti Kevine de Bruyne s 21 asistencijom i zanimljivo, također u dresu Wolfsburga.
Pala
A lewandowski on igra ragbi ako su ovi 1 sezonu bili odlicni ostale sve gori i gori pogotovo edin dzeko. Zaista ubitacan tandem nema sta. Zato se wolsburg ne moze ni u ligu evrope da se plasira kolko je ubitacan i odlican tim, a bayern nikad poslije edina dzeke nije osvojio ni jedan trofej igraju kao amateri u pristini !!
Adnan@Kara
Djeco širite negativnu vibru svojim negativnim komentarima u tolikoj mjeri da je to bolesno. Predlažem da odete u wc pustite film za odrasle i riješite se frustracije.
Derdiyok
Konačno jedan normalan text vrijedan čitanja, u moru nebuloza.
Benjamingst
Dobar tekst treba vise o nasim igracima dase pise.
BobPaisley
"Naštimao je čak 20 golova, umalo srušivši rekord mladog Kevina de Bruynea, koji je imao 21 asistenciju i, zanimljivo, također u dresu Wolfsburga u sezoni 2014/15." ...umalo je srusio rekord igraca koji ce rekord postaviti 6 godina kasnije...e moj "novinaru"...
Honduras
glup si jarane
RASanticeva
Upravu je - ispada da je Zvjezdan koristio vremensku masinu da stigne De Bruynea
Joppa
Hahaha, i ja sam to prvo primijetio. Koji glupan od novinara, hahaha
HAMIC
Njegov bi se utjecaj pokazao integralnim. Naštimao je čak 20 golova, a njegov rekord će šest godina kasnije srušiti Kevine de Bruyne s 21 asistencijom i zanimljivo, također u dresu Wolfsburga.
Alpasinacxx
Dobar tekst, svaka čast.
BobPaisley
...ovakve tekstove sam ja pisao u 4. razredu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.