Smrtovnica za NK Čelik: Najvatreniji navijači "sahranili" klub

Robijaši ne vjeruju u čuda

Smrtovnica za NK Čelik: Najvatreniji navijači "sahranili" klub

Midhat Šljivak

Zenički Čelik vjerovatno će od sljedeće sezone igrati u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Tim sa Bilinog polja je još jednom katastrofalnom sezonom na tri kola prije kraja došao u bezizlaznu situaciju i izvjesno je kako će se u Zenici od naredne sezone igrati prvoligaški fudbal.

Iako teoretske nade u opstanak postoje, veliki broj navijača ovog tima ne vjeruje da se može desiti bilo kakvo čudo i već su se pomirili sa činjenicom da njihov voljeni tim ispada iz Premijer lige BiH.

Čak i oni najvatreniji navijači su se oprostili od svih nada i na službenoj Facebook stranici "Robijaša" pojavila se neka vrsta smrtovnice za klub na kojoj piše.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"NK Čelik je preselio u Prvu ligu Federacije. Pozivamo sve navijače da mu odamo počast kakvu i zaslužuje. Ožalošćeni Robijaši".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nemila
Fuad je rekao svoje.Svi cete vi nama za KF Rudar navijati.
9 10
Odmut
Nas Fuad je ovo izveo majstorski.Bog mu zdravlje dao.Pamet ima rodila ga majka.
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi