Smuda: Lewandowski ide u United, Piszczek u Real

Odlaze iz Dortmunda?

Smuda: Lewandowski ide u United, Piszczek u Real

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Poljske Franciszek Smuda izjavio je danas da će napadač Borussije iz Dortmunda Robert Lewandowski ovog ljeta preći u Manchester United, te je otkrio i par interesantnih detalja oko fantastičnog trojca Borussije Dortmund.

"Lewandowski ide u Manchester United, Kuba (Jakub Blaszczykowski) će također završiti negjde u Engleskoj, dok će Lukasz Piszczek preći u Real Madrid. Oni žele napredovati u karijeri i zasita su fantastični. Tim sam sagradio na njima," rekao je Smuda.

Trojac Borussije iz Dortmunda je u prethodne dvije sezone odigrao zaista sjajno, te su bili glavni igrači Milionera iz Dortmunda u osvajanju dvostruke krune u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.