Smuda najavio Bunozin odlazak iz Wisle Krakow

Trener u potrazi za lijevim bekom

Smuda najavio Bunozin odlazak iz Wisle Krakow

Trener Wisle iz Krakowa Franciszek Smuda u izjavi za poljsku Gazetu najavio je odlazak bh. internacionalca Gordana Bunoze iz kluba. 

Smuda je zavapio za pojačanjima tokom zime, ali je također dodao da je finansijska situacija u klubu dosta teška.

„Situacija sa novcem daleko je od savšene. Moramo ojačati glave, ali i pronaći napadača obzirom da ne možemo računati na Paula Brozeka. Danijel Klaritch koji će nam se pridružiti je više krilni napadač nego centarfor. Također se moramo pojačati na lijevom boku, jer sve ukazuje da će nas napustiti Gordan Bunoza. Ona ima ponudu i želi ići. Iako ima važeći ugovor nije dobro zadržavati ga silom,“ kazao je Smuda.

Wisla je zimsku pauzu dočekala na trećem mjestu na tabeli sa šest bodova manje od lidera Legije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.