Snažna poruka na naslovnici Gazzette u najavi Juventus - Atletico

Vjeruju u Ronalda i prolaz Stare dame

Snažna poruka na naslovnici Gazzette u najavi Juventus - Atletico

Edmir Škorić

U Torinu će večeras Juventus imati težak zadatak, pošto protiv čvrste odbrane Atletica mora da juri 0:2 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Atletico je u Madridu trijumfovao s 2:0 i Juventusu prijeti katastrofa i sudbina Real Madrida, odnosn eliminacija već u osmini finala Lige prvaka.

Bit će jako, jako teško Staroj dami da nadoknadi zaostatak iz prvog meča, ali ako neko to može, onda je to tim u kojem igra Cristiano Ronaldo. I upravo je Portugalac ključna figura večeri, a našao se i na naslovnici italijanskog lista La Gazzetta dello Sport.

"Ribaltateli" velikim slovima piše na naslovnici uz lik Ronalda u krupnom planu, a u nekom sloobodnom prevodu bi to bilo prevedeno kao "okrenite ih".

Gazzetta priželjkuje da Ronaldo predvodi Juve do velikog povratka i moguće senzacije, odnosno plasmana u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.

Atleticu je jako teško zabiti gol, a Juve mora postići barem dva i uz to da zaustavi Griezmanna, Moratu, Costu...

Kako god, večeras na stadionu u Torinu možemo očekivati spektakl, neviđenu borbu i Juventus koji će uraditi sve da nadoknadi tih 0:2.

Juventus je favorit i na Staru damu se nudi jako povoljna kvota, a posebno će biti primamljiva onima koji vjeruju u potpuni prolaz torinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi