Sneijder bi se vratio fudbalu, ali postoji problem
EPA

Nije kao Robben

Sneijder bi se vratio fudbalu, ali postoji problem

Wesley Sneijder namjerava da poput Arjena Robbena prekine fudbalsku mirovinu i vrati se na teren.

Nizozemsku javnost Robben je oduševio svojim potezom da ponovo obuje kopačke i zaigra za 'voljeni' Groningen, a to je impresioniralo i Sneijdera koji bi volio obući dres Utrechta.

I dok je Robben i nakon karijere nastavio živjeti sportski, Sneijder ima velike probleme s težinom i prije povratka na teren najprije ga očekuju naporni treninzi s kojima bi izgubio višak kilograma.

Navodno je Robben već počeo da trenira sa četveroligašem po imenu DHSC, a hoće li se na koncu uspjeti pripremiti i vratiti do Eredivisije, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Sneijder inače već decenijama gaji veliku povezanost sa Utrechtom. Prvenstveno jer je rođen u tom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi